Annonse
Foto: Erik Johansen / NTB

Cyviz AS - Q3 2021: Sterk underliggende vekst og rekordhøy ordrereserve

 Cyviz AS, en global teknologileverandør for standardiserte konferanserom, kontrollrom og opplevelsessentre, har publisert sine resultater for tredje kvartal 2021. Tallene toppet et solid andre kvartal med en rekordhøy ordrereserve.

«Etter et veldig sterkt andre kvartal fortsetter vi å levere god vekst innen alle områder. Hele organsasjonen har fokus på å utvikle, selge og levere våre globale, skalerbare og standardiserte løsninger», sier administrerende direktør Espen Gylvik i Cyviz.

 Selskapet fortsetter å levere på den langsiktige strategien med en vekst i ordreinngang på hele 63% i forhold til samme kvartal 2020. Ordrereserven fortsetter å vokse gjennom kvartalet og er opp fra 119 millioner kroner i andre kvartal, til rekordhøye 151 millioner kroner. Inntektene og EBITDA er noe skuffende, da to Microsoft-prosjekter som var ventet avsluttet i tredje kvartal, i stedet vil bli inntektsført i fjerde kvartal.

 Selskapets økte fokus på skybaserte løsninger og egenutviklet programvaresalg for å skalere de årlige repeterende inntektene (ARR) begynner å gi resultater. «Vi styrker fokuset på denne delen av virksomheten», sier Gylvik.

 Høydepunkter Q3 2021

 63 % vekst i ordreinngang fra samme kvartal i 2020, til 92 millioner kroner. Akkumulert hittil i år 288 millioner kroner (131% vekst)16% økning i omsetning sammenlignet med Q3 2020, til 64 millioner kroner«Book to bill ratio» på 1,4 og en økning i ordrereserven til rekordhøye 151 millioner kroner, opp fra 119 millioner kroner ved utgangen av andre kvartal12 millioner kroner redusert arbeidskapital og en «break-even» kontantstrøm i kvartaletFortsatt god utvikling i bestillinger fra og leveranser til Microsoft

Annonse
Annonse
Annonse