Norwegian øker satsingen i Norge og utvider kapasiteten neste sommer kraftig

Norwegian øker med én million seter i Norge

Selskapet øker satsingen i Norge og utvider kapasiteten neste sommer kraftig. Totalt øker tilbudet på norske ferie- og fritidsreiser neste sommer med én million seter sammenlignet med i år. De nye billettene blir tilgjengelig på eksisterende ruter til populære feriedestinasjoner rundt Middelhavet, samtidig som Norwegian også vil fly til nye reisemål i Europa

Publisert Sist oppdatert

­– Vi forventer en travel reisesommer neste år og utvider derfor både flyflåten og rutenettet vårt. De nye flyene våre i det norske markedet vil hovedsakelig fly til destinasjoner rundt Middelhavet og til storbyer i Europa. I årets sommersesong opplevde vi en så sterk etterspørsel i ferie- og fritidssegmentet at vi til tider ikke kunne tilby kundene nok billetter på flyene våre. Derfor styrker vi nå tilstedeværelsen vår i Norge ytterligere og øker kapasiteten i fritidsmarkedet betydelig, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian i en pressemelding.

Det nye sommerprogrammet innebærer en økning i kapasiteten, først og fremst fra Norge, men også fra de andre nordiske landene. Økningen skjer for en stor del på eksisterende ruter til Spania i tillegg til andre Middelhavsdestinasjoner. Bare i Spania økes kapasiteten med 25 prosent. Samtidig vil det komme nye destinasjoner inn i ruteprogrammet, blant annet til Italia, Portugal og Hellas. De nye rutene Norwegian vil ha i sommerprogrammet sitt vil bli lansert og lagt ut for salg fra nå av og utover i november måned.

Norwegian vil basere tre nye fly på Oslo Lufthavn Gardermoen for å gjennomføre sommerprogrammet. Dermed øker selskapet flåten på Norges største flyplass til 34 fly.

Norwegians sommerprogram i 2023 flys fra slutten av mars til slutten av oktober. Totalt blir over 250 ruter lagt ut for salg, hvorav mer enn 150 er med utgangspunkt i Norge.

Powered by Labrador CMS