Investering og trading på utenlandsreiser

av: Henrik Røen
Publisert: 2. juli 2021 kl 14.08
Oppdatert: 3. mars 2022 kl 14.50

Digital verden

Dermed er det naturlig å stille spørsmål om plattformer som støtter mobilt arbeid. Vi lever i en digital verden, der hele bransjekonferanser kan gjøres over nett som tidligere omtalt av Reiseliv 1. Du behøver ikke være en del av en spesialisert bransje for å dra nytte av hvordan digitaliseringen og moderne trådløse internettforbindelser og moderne maskiner lar deg konstant være pålogget. Det er også mulig for enhver nordmann, både tilfeldige investorer og de regulære og mer erfarne å investere i aksjehandel. Det er  også mulig å få fullverdige verktøy på utenlandsturer og ferie, takket være en rekke gode plattformer for trading og aksjehandel.

 

Kan planlegge ferie

Nå som reisereglene begynner å åpne opp for utenlandsreiser er det også naturlig å planlegge for neste ferie. Og for de som har en sideinntekt av aksjehandel og investering, er det som nevnt flere plattformer å velge blant, slik at du kan beholde oversikten der du er. 

En av de ledende og svært anerkjente plattformene, som mange nordmenn velger å benytte seg av er eToro. Det er lett å finne gode omtaler, forklaringer og eToro erfaringer. Du kan lese om denne verdensledende sosiale tradingplattformen, som er særlig kjent for «CopyTrading»-funksjonen som revolusjonerte tradingverden når den ble implementert.

 

Praktiske verktøy

eToro stiller sterkt som en kandidat flere benytter seg av. De har lave gebyrer og et stort utvalg av investeringsobjekter. Videre er det svært praktiske analyseverktøy som drar nytte av at plattformen er en såkalt «sosial trading»-plattform. Her får en ikke bare grafer, og illustrasjoner, men også mulighet til å diskutere med andre og dra kunnskap og erfaringer fra ulike verdenshjørner og tradere der. Dette leder til deres CopyTrading – der man kan kopiere andres smarte valg, noe som er en god måte å lære og tjene penger på. 

Alt du trenger er en  digital plattform ved siden av en konto, nettilgang og en enhet å benytte deg av. eToro har en app som gjør det enkelt å holde oversikten overalt og når som helst. Som vi forstår er det lett å anbefale eToro, men ønsker du en oversikt over alternativer, er det flere nettsteder og blogger som hjelper deg å danne en god oversikt over alternativene.

Viktig med kunnskap

For den som er ny er det anbefalt å sette i gang, men husk at kunnskap er lik sikkerhet. Dermed anbefales det å se til renommerte medier som Finansavisen og deres aksjeskole, samt annen informasjon slik at en stiller med best mulig oversikt og forståelse for markedet.

Med kunnskap og den forståelsen som kan hentes fra ulike spesialister og nettsteder er du klar  til å ta del i tradingplattformen eToro og dra nytte av mobilappen og solid optimalisering for en rekke ulike plattformer. 

Det er like lett å investere fra hotellrommet som det er å investere hjemmefra. 

Ledige stillinger – reiseliv