Campingferie i Norge

av: Mercury Ads FZE
Publisert: 27. april 2022 kl 11.02
Oppdatert: 27. april 2022 kl 11.02

Tenk dermed hvor deilig det vil være å feriere i Norge i år. For vi må jo innrømme at Norge er et fantastisk ferieland, selv om kanskje været kan være noe ustabilt. La ikke det hindre deg i få en uforglemmelig tur. Og kanskje du vurderer å dra på campingtur?

Det er ikke noe problem å finne en fin campingplass i Norge. Så hvorfor ikke koble campingvogna til bilen eller hive familien inn i en campingbil? Kanskje du ikke har noen av delene. Da går det fint an å leie dette på ulike steder, enten privat eller via et utleiefirma.

Skal dere besøke Bø Sommarland i år? Da kan vi anbefale en av følgende campingplasser.

Beverøya camping

Har dere tenkt dere til Bø Sommarland, kan vi anbefale Beverøya hytteutleie og camping. Campingplassen har en idyllisk beliggenhet og befinner seg kun 1 km fra Bø sentrum og 4,5 kilometer fra Bø Sommarland.

På Beverøya camping kan du både overnatte i campingvogn og bobil, så vel som hytter og leiligheter. Alle camping- og bobilplasser har egen gressplen med god plass. Campingen er et eldorado for barn, med hinderløype, bordtennis, fotballbane, minigolf og XL-sjakk. I tillegg finner du både interaktiv ballvegg og interaktiv dansebue.

Har du ikke med deg campingvogn eller bobil, kan du leie hytte eller leilighet. Hyttene fås med ulik standard, både med og uten bad.

Det er egne, moderne sanitæranlegg både for de som bor i campingvogn/bobil og de som har hytter uten eget bad.

På varme dager kan man ta med seg badetøy og kjølebag og kose seg på stranda som ligger ved Bøelva. Er dere glade i å fiske, kan dette også gjøres i elva. Husk å kjøpe fiskekort.

For de minste er Børre Bever en høyt elsket maskot, som har familieshow tre ganger i uka i høysesongen.

Campingen er tilrettelagt for handicappede.

Bø Camping

Ved foten av Lifjell finner vi Bø Camping, som mange har som sin foretrukne campingplass norge  med god grunn. Deres nærmeste nabo er klatreparken Høyt&Lavt Bø i Telemark og dere bruker kun 5 minutter på å gå til Bø Sommarland. Med bil tar det 5 minutter å kjøre til Bø sentrum. Er dere glade i å gå i fjellet, er Lifjell absolutt noe dere bør utforske.

Bø Camping er helårsåpent og har mange plasser for bobiler, campingvogner og telt. I tillegg kan man leie seg inn i hytter, leiligheter, Pods og stabbur.

Campingplassen har inngjerdet lekeplass med hoppepute, dumphuske, rutsjebane, klatrestativ, trampoliner og husker. I tillegg har campingplassen minigolf og mulighet til å leie tråbiler med opptil fire seter.

Er dere glade i å bade, kan dere hoppe uti et av de to svømmebassengene. Det er både et stort svømmebasseng og et mindre barnebasseng. Her kan du nyte dagen på en av de mange solsengene, mens barna får svømmehud mellom tærne.

Bø Camping er også tilpasset funksjonshemmede.

Vi ønsker deg en herlig sommer på en campingplass i Norge!