En siste smakebit av sommeren

av: Anonym
Publisert: 23. august 2022 kl 14.15
Oppdatert: 14. april 2023 kl 14.05

­Her i Norge er vi så heldige å bo i et vakkert, langstrakt land med så utrolig mye forskjellig å by på. Gjennom alle årstidene er det ulike deler av Norge som virkelig skiller seg ut og kan tilby det aller beste av sommeropplevelser, høstturer, den nydelige våren og fantastiske vinterlandskap. Denne sommeren har vi nordmenn vært heldige med været mye av tiden, men dessverre forsvant sommeren litt tidligere enn hva mange hadde håpet på. 

Så hvorfor ikke ta en siste tur før høsten virkelig setter inn for fullt og nyte en liten siste smakebit av Norge på sommeren? Det er mange gode reisemål å velge mellom, så her gjelder det bare å sjekke værmeldingen og dra dit solen skinner.

Utforsk Norge på sensommeren

Noen har selvsagt valgt å tilbringe sommeren i utlandet og nyter å endelig kunne fly utenlands igjen og å utforske verden, men mange har også igjen valgt å feriere her i landet. Mange vil nok si seg enig i nettopp dette, nemlig at Norge gjør seg best på sommeren! Så hvorfor bruke sommerferien på å reise ut av landet når Norge er til for å utforskes på sommeren? 

Det har heller aldri vært enklere å utforske vårt eget land, med gode transportmuligheter tilgjengelig og ikke minst gode overnattingsmuligheter. Enten du velger å ta egen bil, leie en bil, ta toget, fly eller ta buss vil du kunne komme deg rundt i hele Norges land både raskt og enkelt. Ser du etter overnattingsmuligheter rundt i hele landet, er det ikke noe bedre løsning enn camping norge!

Camping er langt fra noe nytt fenomen her i landet, men de siste par årene har det rett og slett blitt gjenoppdaget, av både single, par, familier, fastboende og turister. Det beste av alt er at det er et så enormt utvalg av campingplasser her i Norge, at det aldri er et problem å finne ditt neste opphold.

Prøv camping i Norge

Så om du kjenner at du ikke er helt ferdig med sommeren for i år og kunne tenkt deg å forlenge sommerfølelsen litt lenger, bare ta en titt på kartet og sjekk hvor solen skal skinne den neste uken. Deretter er det bare å finne kjøreruten og overnattingssted. Heldigvis behøver det heller ikke å bli noen kostbar affære da det finnes campingplasser rundt i hele landet å velge mellom.

Uansett om reisen går nord, sør, øst eller vest vil du ha et enormt utvalg tilgjengelig. Så er det bare å bestemme seg for hva slags aktiviteter som skal høre til turen. Skal det være fokus på ren avslapping? Eller kanskje du vil ut på vannet, enten det er sjø, innsjø eller fjorden? Hva med noen historiske byer? Eller kanskje en kombinasjon av flere ting? 

Så ta med deg hele familien, kjæresten, barna eller vennene på tur og få en liten siste sommertur for i år. Det å skape minner for livet er noe en aldri vil angre på og en ting er sikkert og det er at mulighetene er uendelige.