Annonse

Bergens-ikon tilbake i toppform


Hotel Norge by Scandic åpnes offisielt i slutten av september, men har vært i drift siden slutten av juni. Hotellet har vært igjennom to år med totalrenovering, med en prislapp på nærmere trekvart milliard kroner.

- Sommeren og åpningen av hotellet er vi svært godt fornøyd med. Etter to år med totalrenovering av storstuen i Bergen, var det en stor glede og endelig få åpne dørene og vise hele Bergen og alle tilreisende hvor fantastisk flott hotellet er blitt. Tilbakemeldingene fra gjestene har vært meget gode, vi scorer veldig høyt på value for money, sier hotelldirektør Lise Solheim Haukedal.

- Ved oppstart inn i juli måned hadde vi kun halve hotellet  til salgs, og det har vært en gradvis innfasing mot full kapasitet i august. Det har vært mange dager der vi har vært fullbooket på det vi har hatt til salgs. Sommeren har vist at det produktet Hotel Norge By Scandic er blitt, virker å være noe som Bergen og turistene har savnet.

Landstatistikken viser veldig tydelig at vi har en annen type gjester enn øvrige hoteller i byen, Emiratene for eksempel er ikke på listene til de andre hotellene, men det er den nest største gruppen besøkende hos oss.

Nå åpner vi Konferanse – og selskapsavdelingen, og gleder oss til en travel høstsesong, sier Lise Solheim Haukedal, direktør ved Hotel Norge by Scandic.

Hotellet på omlag 28.000 kvadratmeter inneholder 417 rom, bankett-/konferansesal og 11 møterom, samt en stor café i de to første etasjene, restaurant, garasje i kjelleren og noe kontorer. Hotellet har også en SPA-avdeling som skal pusses opp neste år.

Hotel Norge by Scandic er utvidet med en ny etasje, og med tilsammen 415 rom, er dette nå også Bergens største hotell. Rommene har vinduer fra gulv til tak, som inviterer fjellene, lyset og bymiljøet inn, samt 17 flotte suiter med egne private terrasser og spektakulær utsikt over byen.

Foto: Francisco Munoz

Les hele artikkelen i HRR nr.5.

 

 

Annonse
Annonse
Annonse