Annonse

Brødr ringstad og nho reiseliv med samarbeid om lokalprodusert kjøtt

Brødr Ringstad og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har signert en samarbeidsavtale for å dekke etterspørselen etter lokalprodusert kjøtt.

Brødr Ringstad har siden 1934 tatt kjøtt på blodig alvor, med en visjon om at håndlaget kvalitet og prisvinnende spesialiteter skal produsere de beste smaksopplevelsene. Med sin faglige kompetanse og erfaring, er de opptatt av hele verdikjeden, fra råvaren til ferdig produkt til medlemmene i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

– Vi ønsker å tilby kundene våre det lille ekstra, og vi er tett på med direkte distribusjon. Og vårt «slogan» er: Kjøtt på blodig alvor. Vi håper å kunne hjelpe NHO Reiseliv med å bli en enda bedre innkjøpskanal og ser frem til et hyggelig og godt samarbeid, sier Vidar Mellegård, salgssjef i Brødr Ringstad.

– Brødr Ringstad er en familiebedrift med flere generasjoner, som virkelig setter den lokale bonden på kartet. Produktene de leverer, har en historie å fortelle som markedet etterspør. Som direkte leverandør, vil de kunne tilpasse seg våre medlemmers etterspørsel og behov, sier regionsjef Stian Eide i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, som har vært pådriver for å få i havn avtalen.

– En lokal avtale innen denne kategorien har lenge vært etterspurt fra våre medlemmer, så det skal bli spennende å følge dette tett videre. Vi ser frem mot samarbeidet mellom Brødr Ringstad og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, legger Eide til.

Bilde:

Stian Eide, regionsjef NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Vidar Mellegård, salgssjef, Thomas G. Langeland, selger i Brødr Ringstad.

Annonse
Annonse
Annonse