Restaurant

Christian andré pettersen – årets kokk 2019

Publisert Sist oppdatert
gikk seirende ut av konkurransen og blir dermed Norges kandidat i Bocuse d’Or Europe i Tallin i 2020 og i verdensfinalen Bocuse d’Or i Lyon i 2021. Han ble også kåret til i 2017 og fikk bronse i Bocuse d’Or 2019.Tirsdag ble Norges mest prestisjefulle kokkekonkurranse arrangert i Mathallen i Oslo. Christian André Pettersen fikk sterk konkurranse fra de fire andre finalistene: og .Det var ikke bare Norges kandidat til den internasjonale Bocuse d’Or-konkurransen som ble kåret, for første gang ble også , og vinneren ble Beste geografisk identitet: Filip August Bendi (Team Bendi)Beste commis: Eline Sofie Sunde (Team Bendi)Årets kokk bærekraftspris: Marius Dragsten Kjelsrud (Team MDK)Beste commis: Sebastian Skauen Johnsen (Team Vartdal) er «norske mesterkokkers olympiatopp», og organiserer det nasjonale uttaket, , og det norske teamets deltakelse i Bocuse d’Or Europe og verdensfinalen i Bocuse d’Or. Stiftelsen har ikke kommersielle mål og er sponsorfinansiert. Christian André PettersenÅrets kokk 2019Årets kokkÅrets KokkFilip AugustBendi, Øyvind Bøe Dalelv, Marius Dragsten KjelsrudHåvard WerklandÅrets unge kokk kåretAleksander Løkkeberg Vartdal.Følgende priser ble delt ut:Årets Kokk 2019: Christian Andre Pettersen (Team CAP)
  1. plass: Filip August Bendi (Team Bendi)
  2. plass: Øyvind Bøe Dalelv (Team Dalelv)
Årets unge kokk 2019: Aleksander Løkkeberg Vartdal (Team Vartdal)
  1. plass: Aron Espeland (Team Aron)
  2. plass: Runar Helgeland (Team R.H Norway)
Beste ganefryd: Håvard Werkland (Team Werkland)StiftelsenBocused’Or NorgeÅrets kokkFoto: Trygve Indrelid
Powered by Labrador CMS