Diverse

Det norske måltid for 10. gang

Publisert Sist oppdatert
En ny kategori kommer, kriteriene er finjustert og (bildet) skal lage finalemiddagen.- Det å vinne i 2017 vil være ekstra stas når Det Norske Måltid markerer 10 år, sier og som står bak kåringen.Påmeldingen til er åpnet, og nytt av året er en egen kategori for bakst.- Målet med kåringen er å vise frem kvalitet og å bidra til næringsutvikling. Det Norske Måltid samarbeider tett med og , for å få frem stolthet og kvalitet hos norske produsenter.- Vi jobber nå med å formalisere et spennende konsept sammen med . Økt synlighet er viktig for norske matprodusenter som ønsker å nå ut til et interessert marked, sier Kristin Austigard og Sigve Skretting.Kvaliteten på norsk mat blir bare bedre og bedre, og påmeldingen er åpen frem til slutten av juli. I år utvides stedene for delfinaler fra fire til seks, og Det Norske Måltid kommer til Bergen, Seljord, Grimstad, Trondheim, Tromsø og Oslo for å finne finalistene. Finalen går i Stavanger 12. januar 2018.I tillegg deles følgende priser ut under finalen: fra Matmerk, Årets Forsprang og , pluss andre priser som styrker markedsføring og kommunikasjon.
Even RamsvikKristin AustigardSigve Skretting,Det Norske Måltid 2017Nærings- og fiskeridepartementet, Mat ogLandbruksdepartmentet, Hanen, MatmerkInnovasjon NorgeMatkanalenKategorier for påmelding:Årets det grønne – naturelle Årets det grønne – foredlet Årets ost Årets meieriprodukt – foredlet Årets kjøtt Årets kjøtt – foredlet Årets sjømat – foredlet Årets sjømat – villfanget Årets sjømat – oppdrett Årets godbit Årets sider Årets øl Årets bakstÅrets MatspireDet Norske Måltids HedersprisFoto: BITMAP
Powered by Labrador CMS