Annonse

Direktør ved gjøvik-hotell fikk reiselivspris

Hotelldirektør Ådne Skurdal (34) ved Quality Hotel Strand Gjøvik er tildelt prisen «NHO Reiselivs Unge Ledertalent» for 2018.

Skurdal mottok prisen foran 500 deltakere på NHO Reiselivs årskonferanse «Verdien av arbeid - reiseliv skaper puls» i Sørlandshallen i Kristiansand onsdag.

13 kandidater var nominert til prisen. Av disse valgte juryen ut tre toppkandidater. Ådne Skurdal gikk helt til topps foran hotelldirektør Jannicke Holmgreen Lorentzen (32) ved Scandic Lillestrøm og driftssjef Dan Steffen Aasen (35) i Døgnvillgruppen.

«Ådne Skurdal har bred ledererfaring og kan vise til strålende økonomiske resultater. Han utmerker seg ved å ha snudd et synkende skip med bare røde tall, til et flaggskip i sin region. Vinneren har bygd ut Food&Beverage-avdelingen med en imponerende økning i både omsetning og bunnlinje. Vinneren har, tross sin unge alder, utpreget pågangsmot og er uredd i sine satsinger», skriver juryen i sin begrunnelse.

I tillegg til å være hotelldirektør på Quality Hotel Strand Gjøvik er Ådne Skurdal visekonsernsjef med ansvar for all drift på hotell- og restaurantkonserngruppen Haut Nordics hoteller og restauranter. Haut Nordic drifter i dag tre hoteller og flere restauranter i Kongsberg, Tønsberg og på Gjøvik.

«Årets vinner jobber nå mot nye hotellprosjekter på Fornebu, Gardermoen og Tromsø. Han har jobbet systematisk siden han var 17 år for å komme dit han er i dag. Ådne Skurdal er en garantist for et godt arbeidsmiljø, sterke produkter og sterke resultater», avslutter juryen.

Prisen «NHO Reiselivs Unge Ledertalent» består av et diplom og et festivalgavekort på 3000 kroner.

Annonse
Annonse
Annonse