Annonse

Ekornes og måndalen samarbeider om nytt hotellkonsept

Ekornes og Måndalen har de siste tre årene levert møbler til en rekke Radisson Blu hoteller i Skandinavia. Gjennom disse prosjektene startet samarbeidet om å utvikle et eget konsept.

- Vi komplementerer hverandre på den måten at vi har produkter mot hoteller, som fører til at vi sammen kan tilby en mer komplett løsning. Tanken bak konseptet er å forenkle prosessen for hoteller, og samtidig tilby norske kvalitetsprodukter, direkte fra produsent til hoteller, uten fordyrende mellomledd, sier salgssjef Ole Bjørn Roald i Ekornes.

- Dette designkonseptet er helt nytt og ble første gang introdusert på Gress-messen i januar, vi opplevde stor interesse fra hotellbransjen. Vi har samarbeid med flere norske produsenter, slik at vi sammen kan levere nøkkelferdige løsninger. Konseptet består av tre ulike designpakker i ulike prisklasser; Stamme, Kongle og Krone. Hver pakke leveres i tre forskjellige farvekoder og det er ulik sammensetning av produkter innen hver pakke. Dette er nye og spennende produkter, skapt med tanke på bærekraft. Vi har alt samarbeidsklynger innen maritim sektor, men dette er det første samarbeidsprosjektet i sitt slag som vi kjenner til, der produsenter samarbeider om å levere ferdige pakkeløsninger direkte fra produsent til sluttkunde. Høy kvalitet, fleksibilitet og kort verdikjede, noe som gir besparelser for kundene, sier Roald.  

- Produsentene ønsker å være et alternativ med skandinaviske produkter og design til konkurransedyktige priser. Designpakkene skal passe inn i de fleste hoteller, fra enkel standard til de mer eksklusive, der de har gitt de forskjellige designpakkene forskjellig innhold til en fast pris. Prosessen er forenklet for hotelleierne og det hele er enkelt å montere.

Dette konseptet kan være aktuelt både for store kjeder og frittstående hoteller, og lanseres nå i hele Norden.

- Nå kan vi levere alt. Vi har knyttet til oss flere produsenter, blant annet Gudbrandsdalens Uldvarefabrik på møbeltekstil, sier Sigbjørn Sørlie fra Måndalen.

Måndalens og Ekornes’ komplette hotellrom gjør det lettere å velge hvordan ditt hotell skal se ut. De leverer ferdig innredede rom innenfor ulike prisklasser og med tre forskjellige farvevalg. Alle rommene har gjennomgående høy kvalitet på alle  møbler, gardiner, møbelstoff og tepper. Alt er nøye utplukket og satt sammen. Forskjellen ligger i utførelsen og detaljene. Løsningene legger vekt på å være solide, praktiske, plasseffektive og stilrene.

Les hele artikkelen i HRR nr.1

Annonse
Annonse
Annonse