Annonse

Guldsmeden hotel åpnet i oslo

Den lille, danske hotellkjeden Guldsmeden har etablert seg i Oslo. Carlton Hotel, nederst i Parkveien, er gjort om til et moderne og miljøvennlig hotell med 50 værelser.

Hotel Guldsmeden eies av Sandra og Marc Weinert. De åpnet sitt første Hotel Guldsmeden, i Århus, i 1999. Idag er det i tillegg tre Guldsmeden-hoteller i Vesterbro-området i København, et på Bali, et i Menton på Den franske riviera og altså det nyeste, Carlton Oslo Hotel Guldsmeden. Drømmen er å bygge opp kjeden, slik at det til slutt er et Guldsmeden-hotell i alle viktige europeiske byer.

Guldsmeden legger vekt på å holde en intim og uformell atmosfære og god service. En annen bærebjelke i driftskonseptet er miljøvennlig og bærekraftig drift. Mye av interiøret kommer fra Bali, f.eks. stoler, bord og himmelsenger (som er på alle rom). Alle tekstiler er også miljøvennlig produsert og holder høy kvalitet. Restauranten benytter så mye økologiske produkter som det er mulig å få tak i, og ønsker flere norske leverandører. Brunsjbuffeten er oppfinnsom, velsmakende og sunn. Et lite, tyrkiskinspirert hammam med dampbad og kaldtvannskulp er det også blitt plass til.  Istedenfor TV har alle rommene en iMac-computer på veggen. Guldsmeden-hotellene har sin egen, helt spesielle stil, noe som er viktig for å få trofaste kunder.

<bt> Eier Sandra Plesner Weinert og direktør Kim Aagesen ved Carlton Oslo Hotel Guldsmeden, har lenge ønsket å etablere kjeden i Oslo.

Annonse
Annonse
Annonse