Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen med nytt kunstsamarbeid

Publisert: 18. januar 2022 kl 11.09
Oppdatert: 18. januar 2022 kl 11.44

Radisson Collection Royal Hotel, København lanserer et nytt kunstsamarbeid med Rich McCor, bedre kjent som Paperboyo. Samarbeidet er inspirert av hotellets rike kulturarv. Hotellet er anerkjent som verdens første designhotell, skapt av den kjente danske arkitekten Arne Jacobsen, og er plassert i en by med en unik historie innen design og arkitektur.

Kunstsamarbeidet, som ble lansert i desember, inkluderer kreative kunstverk som oppmuntrer gjester til å utforske kulturen i den danske hovedstaden på en innovativ og kreativ måte. Kunstverkene inkluderer selve hotellet, samt fremtredende steder i det omkringliggende København.

Paperboyo er en engelsk fotograf som har forvandlet det som en gang var en hobby til et fulltidsprosjekt. Han leker med perspektiver, historier og arkitektur.

- København er en by som fokuserer på design, og kjernen er verdens første designhotell. Alle detaljer hos Radisson Collection Royal Hotel, København er designet av arkitekten Arne Jacobsen. Hotellet og byen har begge utviklet seg siden Jacobsens tid. Hans måte å se ting på var å forenkle, mens min er å legge til designet - å se etter ting som allerede er der og bringe dem til live. Jeg tok mitt første bilde her i København, og jeg ser frem til å komme tilbake og jobbe med Radisson Collection Royal, København på denne nye utstillingen, sier Rich McCor.

- Arne Jacobsens kombinasjon av estetikk og funksjonalitet er en av mange grunner til at designen hans fortsatt er så høyt verdsatt i dag. Gjestene våre ønsker lokale og unike opplevelser, og det finnes ikke noe annet hotell som er så unikt som dette, sier Jens Brandin, daglig leder ved Radisson Collection Royal, København.

Kunstsamarbeidet følger Paperboyos første vellykkede samarbeid med The Edwardian Manchester, A Radisson Collection Hotel. Samarbeidet er en del av Radisson Collections globale kunstserie, som fremhever arkitekturen til hotellene fra et unikt perspektiv og gir en global bevissthet om kunstnere i form av deres eksklusive kreasjoner.

- Radisson Collection er vårt førsteklasses livsstilsmerke som hyller det ekstraordinære - både når det gjelder tilbudet vi gir gjestene og opplevelsene vi tilbyr - for å skape varige, minneverdige øyeblikk for våre gjester. Våre gjester vil gjerne oppdage og oppleve ny kunst uansett hvor de reiser, og vi leter stadig etter kreative måter å heve gjesteopplevelsen deres på. Hvilken bedre måte å gjøre dette på enn å inngå et kunstsamarbeid inspirert av verdens første designhotell – et ekte designsymbol i hjertet av København, sier Cristina Serra, Senior Vice President Global Branding & Guest Experience hos Radisson Hotel Group.

Saken fortsetter under annonsen

Kunstsamlingen er tilgjengelig på @radissoncollection sin Instagram-side, samt YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=UnJ_siGfGJE