Annonse
Foto: Nordic Choice Hotels tilbyr nå gjestene 5G på Comfort Hotel Xpress Stockholm

Nordens første 5G tilkoblede hotellrom

Christian Lundeñ, Director Of Innovation& Customer Journey I Nordic Choice Hotels sier til at gjestene vil kunne bruke teknologien til blant annet nye TV-tjenester, gaming, nedlastning og deling. Snart vil det også være mulig å bruke teknologien på andre områder, for eksempel måling av luftkvalitet. På sikt kommer også diverse IoT-løsninger som tempraturovervåkning og ulike former for kommunikasjon.  

IT-selskapet Speeron er leverandør av fremtidens teknologi til hotellet som ligger midt i Stockholm. Karl Sõderberg, partner i Speeron, sier mulighetene med LoT-løsninger og 5G er ubegrenset. 

Målet er å tilby 5G på flere av Nordic Choice Hotels’210 hotell i Norden og Baltikum. Intensjonen er å tilby helt nye brukeropplevelser, men også forenkle arbeidshverdagen for ansatte, samt å redusere vedlikeholdskostnadene for nye bygg. 

Forretningsområdesjef for bedriftsmarkedet i Tele2, Stefan Trampus, sier de nå tester ut mulighetene med 5G på hotellet i Stockholm, og planen er å implementere dette videre på flere andre hotell. Deretter vil de legge til flere funksjoner, i samarbeid med Nordic Choice og Speeron 

Annonse
Annonse
Annonse