Annonse

Første Hyatt-hotell i Skandinavia

I 2020 signerte eierne av Host Hoteleiendom en avtale som nå tar First Hotel Reisen i Gamla Stan inn som en del av Hyatts mest unike og eksklusive hotellportefølje, Unbound Collection by Hyatt. Hotellet har vært gjennom en totalrenovering og har 144 nyoppussede rom, restaurant, bar og spaavdeling.

For å kunne være en del av Hyatts Unbound Collection, stilles det høye krav til kvalitet, atmosfære og særegenhet. 1. oktober gjenåpner Reisen og blir med det Hyatts første hotell i Skandinavia, og et av åtte nøye utvalgte hoteller i Europa i deres Unbound portefølje.

– Det har vært en tøff periode for selskapet og hele hotellbransjen. Nå ser vi endelig lys i tunnelen med lettelser i restriksjoner og økende antall gjester på søken etter gode reise- og hotellopplevelser. Det er i den forbindelse en stor glede å kunne relansere Hôtel Reisen som en del av Unbound Hyatt nå, sier Anders Moe, administrerende direktør i eierselskapet Host Hoteleiendom.

Hotellet er et av Stockholms eldste, med historie som et sentralt møtested i Stockholm helt tilbake til 1690-tallet. Med sin restaurant og nærhet til sentrum, har hotellet også vært en populær destinasjon for lokale Stockholmere gjennom tidene. I forbindelse med gjenåpningen innvies også en helt ny restaurant, og etterhvert også en helt ny pianobar.

– Vi har alltid vært veldig stolte av hotellet vårt, og nå er vi glade for å ønske ikke bare stamgjestene tilbake til en enda bedre hotellopplevelse, men også nye gjester og reisende fra hele verden. Som en del av Hyatt kan vi love et unikt og eksklusivt hotell med beliggenhet, mat, drikke og service i verdensklasse, sier Tomas Tegfors, hotelldirektør på Hôtel Reisen.

Asmund Haare, grunnlegger og eier av investeringsselskapet Flying Elephant, kjøpte hotellet i 1993 og det har siden den gang vært kjent som First Hotel Reisen. Eierselskapet Host Hoteleiendom er Flying Elephants avdeling for hotelleiendommer og eiendomsforvaltning, med sikte på å skape langsiktig bærekraftig kontantstrøm og verdi gjennom oppkjøp, forvaltning og salg av hotelleiendommer. Host har også sitt eget operatørselskap og er medeier i hotellkjeden First Hotels. Hosts har tilsammen 15 hotelleiendommer i Sverige, Danmark og Norge.

 

 

Annonse
Annonse
Annonse