Annonse
Hotelldirektør Lise Solheim med daglig leder i Artesia, Ketil H. Stenmarck (t.v.) og gründer og eier Anne Sofie Stenmarck. Foto: Artesia Spa Hotel Norge

Hotel Norge by Scandic og Artesia åpner unikt spatilbud

- Dette er en merkedag her på hotellet. Vi er utrolig glade for å ha fått på plass et samarbeid med en av Norges beste aktører på spa, og ser frem til å tilby Bergens befolkning og våre gjester et førsteklasses spatilbud, sier direktør Lise SolheimHotel Norge by Scandic.

Det splitter nye spaanlegget består av et lekkert velværebasseng, steambad, badstue og ni behandlingsrom, med totalt elleve senger. To av behandlingsrommene benyttes til de populære DUO-behandlingene, hvor to personer kan få massasje i samme rom.

Artesia Spa Hotel Norge vil tilby et bredt utvalg velgjørende hud- og kroppsbehandlinger, ulike typer massasjer og medisinsk hudpleie – alt på ett og samme sted.

- Vi befinner oss i en tid hvor kortreiste ferier og «staycations» blir mer og mer populært, og opplever at gjestene ønsker å oppleve det lille ekstra når de kommer på besøk. Med et nytt og moderne spaanlegg, har vi nå fått et solid konkurransefortrinn. Ambisjonen er klar: Dette skal bli Norges beste spaanlegg, sier hotelldirektøren.

Artesia ble etablert i 2002 som Norges mest eksklusive trenings- og velværesenter på Majorstuen i Oslo, og seks år senere åpnet Artesia Spa Grand Hotel i hovedstaden. På den nye avdelingen på Hotel Norge by Scandic er det ansatt 21 personer, og selskapet sysselsetter nå totalt 85 personer, fordelt på tre avdelinger. Scandic har dermed spaanlegg på begge av selskapets signaturhoteller.

- Vi har lenge ønsket å utvide virksomheten vår, og har i hovedsak siktet oss inn mot Bergen, som er Vestlandets hovedstad og en turistmagnet av dimensjoner. Da vi besøkte Hotel Norge for et drøyt år siden, forsto vi at dette var anledningen vi hadde ventet på, og nå er vi endelig klare for å tilby fantastiske spaopplevelser midt i Bergen sentrum, sier Ketil H. Stenmarck, daglig leder i Artesia AS.

Stenmarck innrømmer at det er spesielt å åpne en slik storsatsing midt i en global pandemi, og legger ikke skjul på at det siste året har vært utfordrende for de som jobber innen trening og velvære.

- Samtidig er det slik at det er i krevende tider gode muligheter dukker opp, og vi anser dette for å være en gyllen mulighet. Vi håper vi kan være en kilde til avkobling og velvære i en utfordrende tid. Det skal være trygt å besøke oss, og vi har godt innarbeidede rutiner for smittevern, sier han.

I juni 2018 åpnet Hotel Norge by Scandic, etter å ha vært stengt for renovering i nærmere to år. Med det nye og moderne spaanlegget, er prikken over i-en endelig på plass.

Annonse
Annonse
Annonse