Annonse

Nordic Choice har nå nesten 1000 hotellrom på Københavns lufthavn

Med Comfort Hotel Copenhagen Airport har Københavns lufthavn endelig fått et stort budsjetthotell. Men selv om hotellet tilbyr rimelige rom, har det ikke blitt spart på fasilitetene og moderne interiør med et personlig preg gjennomsyrer alle hotell- og oppholdsrom.

– Selv om Comfort Hotel Copenhagen Airport er et budsjetthotell, er det alt annet enn standard. Hos oss kan gjestene spille et omgang bordtennis i lobbyområdet, jobbe ved de store fellesbordene foran vår Bbarception, eller nyte utsikten over Øresund og flyplassen fra skybaren i 10. etasje. Det er med andre ord ikke bare et sted å overnatte, men også et sted å oppleve, sier Jesper Olesen, direktør for både Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Københavns lufthavn er også fornøyd med åpningen av både hotellet og konferansefasilitetene:

– Med det nye hotellet og konferansesenteret blir Danmark og Københavns lufthavn enda mer attraktive som destinasjon, ikke minst for møte- og konferansebransjen, nå som luftfarten for alvor starter opp igjen etter den globale pandemien, sier Peter Krogsgaard, kommersiell direktør ved Københavns lufthavn.

Hangaren, som hotellets nye konferansesenter heter, vil med sine 3900 m2 være Nord-Europas største konferansesenter i direkte forlengelse av en flyplass. Totalt har Nordic Choice Hotels nå 66.000 m2 og nesten 1000 rom på flyplassen, fordelt på Hangaren, Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport.

– Dette blir Nordens nye, store knutepunkt. For alle oss nordmenn, svensker og finner som elsker København, kan det ikke bli bedre eller enklere. Vi kan gå ombord på et fly, lande på flyplassen, hente bagasjen og være på hotellet etter fire minutter. Og med bare 13 minutters tur med metroen, er vi midt i fantastiske København. Jeg har savnet København under pandemien. Byen har alt vi drømmer om nå: unik atmosfære, fantastiske restauranter, flotte kulturtilbud, og ikke minst danskene selv, som alltid skaper den gode stemningen. Prikken over i’en er at hotellet ligger nær Amager Strand, Nordens svar på Gran Canaria. Hva mer kan du be om?, sier Petter Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

 

 

Annonse
Annonse
Annonse