Annonse
Foto: Scandic Sports

Scandic lanserer fordelsprogrammet Scandic Sports

- Nå blir det gratis for treneren å bo hos oss, dersom laget eller klubben bestiller syv eller flere rom. Det blir også rabatterte priser for familie og fans, som er viktige støttespillere for barn og unge i idretten. Scandic har 85 hoteller spredd over hele landet, nærhet til et stort antall idrettsanlegg og bred erfaring med å være vertskap for støtteapparat og idrettsutøvere i alle aldre, sier direktør for marked og kommunikasjon i Scandic Norge, Tine Birkeland Westby.

- Hos oss får små og store idrettsutøvere en god seng, næringsrik mat og de beste forutsetningene for å prestere. Vi er også glade for å kunne gjøre litt ekstra stas på trenerne. Over hele landet er det trenere som spiller en stor rolle i hverdagen til barn og unge, og som hjelper dem med å utvikle seg og ta steg både som mennesker og idrettsutøvere. Denne viktige innsatsen ønsker vi å belønne med å gjøre trenerens overnatting gratis på alle våre 85 Scandic-hoteller.

Alle skal med, og hos Scandic skal både utøvere, foreldre og heiagjeng føle seg ivaretatt. Ved å la treneren bo gratis, sparer vi også laget og klubben for ekstra utgifter. Forhåpentligvis vil dette være en ekstra motivasjon for idretten og støttespillerne etter det som har vært et utfordrende år, sier Tine Birkeland Westby.

Annonse
Annonse
Annonse