Annonse
Scandics kundesenter har vunnet Kundeserviceprisen to år på rad. Her er Ane Natvig, Camilla Elvenes og teamleder Martin Ervik med fjorårets seiersbevis. Kundesenteret har per dags dato 12 ansatte. Foto: Scandic Hotels Norge

Scandic vant Kundeserviceprisen for andre året på rad

- Dette var utrolig gøy, og viser at det kontinuerlige fokuset vårt på å bli bedre har gitt avkastning, sier teamleder Martin Ervik på Scandics kundesenter.

Kundeserviceprisen ble etablert i 2007 og har til hensikt å sette bransjen på kartet, løfte standarden, skape intern stolthet blant vinnere og deltakere og være en pådriver for gode kundeopplevelser i kundesenteret. Prisen er et samarbeid mellom SeeYou og Confex.

Selve målingen av kundeopplevelser foregår over fire måneder, hvor "Mystery Shoppere" fra SeeYou kontakter deltakernes kundesentre på ulike måter. Hvert kundesenter som er med i målingen skal kontaktes 25 ganger i løpet av denne perioden, og får en vurdering på svar- og ventetid, velkomst og mottak, kundebehandleren og totalinntrykk.

Scandics kundesenter fikk 82,3 poeng totalt og 88,8 poeng på kundebehandleren, noe som var seier med klar margin foran de andre deltakerne i klassen. Snittet i klassen var på 66,4 i førstnevnte kategori og 72,3 i den andre.

Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Scandic Hotels Norge, Tine Birkeland Westby, gleder seg stort over at Kundeserviceprisen nok en gang endte opp hos Scandic. Hun berømmer kundesenteret og alle som jobber med kundeservice for hotellkjeden i Norge for deres solide innsats og imponerende tilpasningsevne.

- Det at vi får denne prisen for andre året på rad, viser at vi har bygget en kultur for å yte den beste kundeservicen her i Scandic. Det er veldig inspirerende, spesielt etter det som har vært et utfordrende år for alle som jobber i hotellbransjen, sier Birkeland Westby.

 

Annonse
Annonse
Annonse