- Vi merker en enorm etterspørsel etter arrangementer som dette, sier Lars Roalkvam, hotelldirektør på Quality Airport Hotel Stavanger.

Stor etterspørsel etter julebordshow

Redaksjonen
Publisert: 7. oktober 2021 kl 14.16
Oppdatert: 7. oktober 2021 kl 14.16

Som for de fleste andre foretak, satte pandemien i 2020 en stopper for den årelange tradisjonen med Julebordshow. Til tross for at markedet fortsatt er usikkert, gambler de to hotellene nå på at vinden har snudd og at den nye normalen ikke er langt unna. Hotelldirektør ved Quality Hotel Edvard Grieg, Kjetil Røed, ser at pandemien har hatt stor innvirkning på driften.

- Vi har sjelden blitt satt på en større prøve enn dette, men det har gjort oss enormt tilpasningsdyktig og litt mer risikovillig. Det spares derfor ikke på kruttet og vi satser stort også i 2021 med artister fra øverste hylle, som sammen kommer til å lage et uforglemmelig show. Hvert eneste år har vi vært utsolgt, og det blir vi nok i år også. Dette kombinert med god julemat, sosialt samvær med venner og kollegaer, er oppskriften på en helaften, sier Kjetil Røed.

I 2012 startet det hele med én komiker og ett band i Stavanger, og siden den gang har 40.000 mennesker fått med seg Julebordshowet på Sola og i Bergen. Sammen med Topp Arrangement, planlegges igjen show, middag og fest for små og mellomstore bedrifter. Ser vi på billettsalget er ingen tvil om at folk er klar for å en fest igjen.  

- Vi merker en enorm etterspørsel etter arrangementer som dette. For mange har dette vært en tolv år lang tradisjon og vi gleder oss til å levere en etterlengtet festopplevelse. Kombinasjonen av lokale og nasjonale artister, sydd sammen med god mat og topp stemning har vært en suksess fra første dag. Motivasjonen for en travel og feststemt førjulstid har aldri vært større, sier Lars Roalkvam, hotelldirektør, Quality Airport Hotel Stavanger.

I år er det en rekke kjente artister og band som står på plakaten, blant annet Staysman, Alexandra Joner, Christoffer Schelderup, Rune Andersen og RayLee i Bergen, OnkelP, Hans Morten Hansen og Sandra Lyng i Stavanger, men også lokale stjerner som Goggen, Grim Moberg og Pål Mangor Kvammen.