Annonse

Stordalen selger i København

Kjøpesummen er ikke oppgitt. Skt. Petri, med 288 rom, ligger i København sentrum og åpnet i 2003.

I tillegg vil Starwood Capital og Strawberry Forever samarbeide om fremtidige hotellinvesteringer i de nordiske land. Strawberry Hospitality Group/Nordic Choice Hotels skal fortsatt drive Skt. Petri, mens Starwood Capital planlegger å videreutvikle hotellet.

- Denne transaksjonen markerer starten på et samarbeid mellom Strawberry og Starwood Capital, verdens ledende hotellinvestor. I en post-corona verden, ser vi mange muligheter sammen, etterhvert som hospitalitybransjen tar seg opp igjen. Det er kanskje et tegn at vårt første samarbeid kommer til å bli en av de største europeiske hotelltransaksjonene i 2021, sier Petter A. Stordalen.  

- Vi er glade for å kunne annonsere kjøpet av Skt. Petri, dette er Starwoods første eiendomsinvestering i Danmark, og vi ser frem til å komme med nye planer for hotellet etterhvert. Vi ser også frem til å utforske fremtidige oppkjøp sammen med Petter Stordalen, som har en unik bakgrunn innen hospitality i de nordiske land, sier Timothy Abram, Vice President i Starwood Capital.

Annonse
Annonse
Annonse