Annonse

Tiårsjubileum for årets viktigste tradisjon for Nordic Choice

De over 210 hotellene til Nordic Choice Hotels samler inn julegaver på vegne av lokale organisasjoner i hele Norden, som jobber for å gjøre en forskjell i julehøytiden for mennesker i en vanskelig livssituasjon.

– Vi er svært takknemlig over givergleden vi har sett ute på hotellene våre hver jul de siste ni årene. Både gjester som bor på hotellene våre og de som bare kommer innom for å legge en gave under det ensomme juletreet, har bidratt til å gjøre julen litt hyggeligere for utrolig mange. Jeg er stolt over at vår viktigste tradisjon fyller ti år i år, og at “Ensomt juletre søker gaver” utgjør en forskjell i lokalmiljøene hotellene våre er en del av, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Hotellene velger selv ut hvilke lokale organisasjoner de ønsker å samarbeide med. Tidligere og nåværende samarbeidspartnere har blant annet vært Røde Kors, krisesentre, asylmottak, Blå Kors, Kirkens bymisjon og Frelsesarmeen.

Frem til 16. desember kan du levere en julegave til et Nordic Choice Hotels i nærheten av der du bor. De som ønsker og har mulighet til å bidra, kan gjøre følgende:

1. Kjøp en gave. Tenk på at gaven kan være noe et barn eller voksen vil ha og ønsker seg. Det kan gjerne være en opplevelse, som gavekort på kino for eksempel.

2. Du trenger ikke å pakke inn gaven, men legg gjerne med et kort der du skriver hvem gaven kan passe til. For eksempel "God jul til deg som er 3-5 år gammel og liker å leke utendørs. Julehilsen fra Tina".

3. Lever julegaven på et Nordic Choice Hotel.

 

Annonse
Annonse
Annonse