Annonse
Monica Selvik, hotelldirektør på Moxy Bergen.

Utsatt åpning for Moxy Bergen

Moxy Bergen blir en del av verdens største lojalitetsplattform i hotellbransjen, Marriott Bonvoy. Hotellet tilbyr et spennende opphold ved vannkanten i Solheimsviken, i kort avstand fra byens sentrum.

- På mange måter entrer Moxy Bergen markedet med unike kvaliteter, som skiller hotellet fra konkurrentene. Vi tror at krisen er en akselerator for eksisterende trender; ikke en endringsagent. Med det mener jeg at de trendene vi så før covid-19 bare akselereres ytterligere av krisen; de er ikke blitt skapt av den, sier Monica Selvik, hotelldirektør på Moxy Bergen.

Core Hospitality har overtatt mesteparten av eiendommen og er i ferd med å ferdiggjøre rommene. Det meste av hotellets personale er ansatt. Core Hospitality opplyser at de allerede har fått mye oppmerksomhet fra næringslivet i nærområdet, i Solheimsviken og Marineholmen, og har allerede sikret seg flere kontrakter.

Core Hospitality er en dansk hotelloperatør som er uavhengig av varemerker og fleksible til å drive alle hotelltyper, og kan derfor implementere og drive det konseptet som passer best til eiendommen og beliggenheten. Core Hospitality vokste ut av Zleep Hotels og har siden etablert en sterk portefølje av hoteller; Best Western Plus i Kastrup og Moxy København. Bekreftede prosjekter inkluderer Moxy Bergen, Moxy Tromsø og Residence Inn Copenhagen. 

Annonse
Annonse
Annonse