Hotell

Alle medarbeiderne må gjennom Dominics Sommerroskole

Publisert Sist oppdatert

­Dominic Gorham har 35 års erfaring fra hotellbransjen og har de siste ti årene vært med å sette The Thief på det internasjonale og nasjonale kartet. Han har trent de beste i bransjen til å bli ultimate servicemedarbeidere innen sitt fag og tatt hånd om alt, fra verdensstjerner til vanlige hotellgjester, hans mantra er å behandle rockestjerner som gjester, og gjester som rockestjerner. Etter ti år på The Thief har han nå tatt steget videre til Sommerro, hvor han skal jobbe som gjesteansvarlig og trene de ansatte i service og bygge kulturen til Sommerrofamilien. Han er godt i gang, og har jobbet frem en skole som heter Sommerroskolen.

1.september åpner Sommerro på Solli Plass i Oslo dørene. Men først skal alle 250 ansatte på huset gjennom Dominic Gorham Sommerroskole; et intensivprogram for å sette samtlige ansatte – fra gulvet til toppledelsen, inn i merkevaren og servicekulturen som skal gjennomsyre alle opplevelser i husets seks restauranter og barer, møterom, scener, velværeavdeling og 231 hotellrom.

Gjesteansvarlig / Guest Relations Manager, Dominic Gorham, har tidligere vært med å bygge gjesteopplevelsene på The Thief. På Sommerro har han utviklet et helt unikt intro- og opplæringsprogram. Sommerroskolen tar for seg husets unike historie, visjonen til prosjektet og hva som skal kjennetegne «Sommerroopplevelsen». Målet er å legge grunnlaget for en unik Sommerrokultur, etter husets visjon om å «gi energi til byen».

App som verktøy

Gorhams Sommerroskole består av foredrag og workshops. I tillegg har huset investert i appen Motimate, der opplæring skjer i form av små, engasjerende videoer, tekster og quizzer. Det er også en svært viktig kanal for dialog og feedback internt. Dette blir også et viktig verktøy fremover. Sommerroskolen skal ikke bare være en «kick-off», men legge grunnlaget for kontinuerlig utvikling.

Dette er Sommerroskolen:

• For alle husets 250 ansatte

• 2 foredrag / presentasjoner om dagen - 6 avdelinger

• 10-15 videoer og quizzer på appen Motimate

Dominic Gorham

Dominic Gorham er født i London og utdannet fra Wimbledon College/Goldsmith. Etter 18 år i London forlot han byen og musikkbransjen for å finne lykken i Paris. Som barn har han reist verden rundt med foreldrene sine, og har alltid vært fascinert av etableringen og dynamikken i restaurant-, bar- og utelivsbransjen. Han har alltid brent for god service, og helt siden han kom til Oslo for kjærligheten, har han jobbet for å heve servicenivået i norsk reiselivs- og utelivsbransje.

Dominic hadde rollen som Guest Relations Manager på The Thief, og var svært delaktig i utviklingen og etableringen av merkevaren. Han er blitt en slags institusjon i seg selv i Oslos uteliv og er også en populær foredragsholder for næringsliv, skoler og universiteter, om merkevarebygging og service.

Powered by Labrador CMS