Hotel La Palma, Capri

Hotel La Palma, Capri

Publisert: 29. juni 2022 kl 14.18
Oppdatert: 29. juni 2022 kl 14.18

­Dette var det første hotellet på Capri, åpnet som Locanda Pagano for 200 år siden, i 1822. Det startet som et kunstnerhotell. Nå er det Oetker Collection og Reuben Brothers som har tatt over. Oetker eier og driver fra før bl.a. Le Bristol i Paris, Eden Rock på St Barths og Jumby Bay i Karibien. En omsorgsfull renovering har redusert antall rom fra 80 til 50, derav 18 suiter, alle har egen balkong.

Italienske Francesco Delogu og Delogu Architects har jobbet med eksteriøret, mens Francis Sultana har hatt ansvar for interiøret.

Hotel La Palma kan blant annet tilby et avansert spa og Gennaro’s restaurant, med bar og terrasse. Et annet trekkplaster er Bianca, en glamorøs takrestaurant og bar, med fantastisk utsikt over sjøen og tettbebyggelsen på Capri. Hotellet vil forsøke å gjenskape den romantiske og stilige delen av 1950-årene, da Capri hadde sin storhetstid. Hotel La Palma, som gjenåpner nå i juni, ligger i hjertet av Capri, like rundt hjørnet for Piazza Umberto I, også kalt ‘Piazzetta’.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv