Hotell

Maria af Klinteberg Herresthal får forlenget åremål på Voksenåsen

Styret i Voksenåsen AS gir Maria af Klinteberg Herresthal et nytt åremål på syv år.

Publisert Sist oppdatert

­Hun har dermed kontrakt på Voksenåsen frem til den 1. august 2029.

Maria af Klinteberg Herresthal har i sitt første åremål ledet Voksenåsen gjennom en stor omstillingsprosess, i en krevende periode med pandemi og nedstenginger.

Styret er svært fornøyd med måten hun har balansert det ideelle og kommersielle oppdraget på. Økonomien er i balanse og organisatorisk skjer det også en god utvikling, sier styreleder Lena Ek.

Hotellvirksomheten tiltrekker seg i økende grad gjester som ønsker å benytte seg av de unike aktivitet- og treningsmulighetene i området, og Voksenåsen ble nylig Norges første offisielle Vasalopp-senter.

Med sin brede erfaring fra kulturfeltet, har Herresthal bidratt til at Kultursentret med det ideelle oppdraget har fått en større plass og en tydeligere profil. Tildelingen av 2022 stipendet fra Micael Bindefelds stiftelse til minne av förintelsen (Holocaust) til Voksenåsens programsjef, Anna Florén, bekreftet dette.

Voksenåsens kunstsamling og bygningens kulturhistoriske verdi har også fått et forsterket fokus gjennom nært samarbeid med Statens konstråd og Statens fastighetsverk.

Powered by Labrador CMS