Hotell

Nye topp-hoteller i London 2022

Publisert Sist oppdatert

­Raffles London at The OWO er Raffles Hotels første hotell i den britiske hovedstaden og deres flaggskip i Europa. Hotellet får 120 gjesterom og suiter samt 85 leiligheter i Churchills hovedkvarter under Annen verdenskrig, The Old War Office i regjeringskvartalet Whitehall. Det blir plass til hele ni serveringssteder, et stort spa med svømmebasseng og et ballrom. Raffles London åpner til høsten.

Peninsula Hotels kommer også til London iår, de har fra før topp luksushoteller i ti av verdens viktigste byer. Hotellet bygges ved Hyde Park Corner og får 190 gjesterom og suiter. Det blir en rekke restauranter og barer, spa, et stort ballrom og ni luksusbutikker. Plasseringen er meget sentral, noe som også gjør det nødvendig med ekstremt lydtette vinduer med tre lags glass.

Mandarin Oriental-kjeden har allerede et hotell i London, vis a vis magasinet Harvey Nichols i Knightsbridge, nå kommer nummer to, Mandarin Oriental Mayfair, på Hanover Square. Det blir et boutique-hotell med kun 50 rom og suiter, men totalt 80 leiligheter, som markedsføres som de mest eksklusive private hjemmene i London, da er listen lagt høyt. I tillegg til spa, satses det på restaurant i toppklassen. Rogers Stirk Harbour + Partners har ansvar for designet.

Powered by Labrador CMS