Hotell

Quality Airport Hotel Værnes - større og bedre

Publisert Sist oppdatert

Quality Airport Hotel Værnes har fått et løft, hotellet er blitt utvidet med 3600 kvm, inngangspartiet er flyttet og resepsjonsområdet er blitt mer åpent. Dette har gitt rom for et større lobbyområde. I tillegg er restauranten også utvidet, og en ny lobbybar er på plass.

Resepsjonen, lobbyen, restauranten, baren og de øvrige fellesarealene har fått en oppgradering og fremstår nå som varme, moderne og tidsriktige. Samtlige møterom i hotellets underetasje er i sin helhet blitt omdefinert som grupperom, og toalett-, heis- og parkeringskapasitet er økt. Fleksibiliteten ved å ha så mange forskjellige typer konferanse- og møterom tilgjengelig så nær flyplassen, er noe som reisende kan dra nytte av fremover.

– Jeg er stolt over at Quality Airport Hotel Værnes nå kan tilby totalt 223 gjesterom, alle dobbeltrom. Vi har økt med 76 rom, fordelt på 6 etasjer. Vi har allerede fått mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester, og i fjor høst så vi hvilket fantastisk potensiale som ligger i de nye arealene. Nå har vi i tillegg brukt de siste månedene til kompetansehevende tiltak, samt periodisk vedlikehold og renhold, så nå gleder vi oss stort over regjeringens lettelser i coronatiltakene. Nå kan vi endelig fylle konferansesalene våre igjen og gjøre det vi elsker alle mest, nemlig å skape magiske opplevelser for gjestene våre, sier Kim Engan Strand, hotelldirektør ved Quality Airport Hotel Værnes.

Konferanseavdelingen er nå 1000 kvm større enn før. Med to fleksible plenumssaler med plass til inntil 250 personer i hver sal, tre mindre møterom, større pauseareal med sittegrupper, samt flere pausebuffeter, ligger alt godt tilrette for vellykkede arrangementer. Nå tilbyr hotellet totalt 16 fleksible konferanse-, møte- og grupperom for enhver anledning.

– Med et tilbygg som er en såpass naturlig forlengelse av det opprinnelige bygget, er det veldig positivt at både det innvendige og utvendige uttrykket av hotellet oppleves som harmonisk og helhetlig, avlutter Kim Engan Strand.

Powered by Labrador CMS