Scandic Spectrum er Scandics største hotell med 632 rom. 

Scandics største hotell åpnet

Publisert: 23. juni 2022 kl 13.57
Oppdatert: 24. juni 2022 kl 11.00

Scandic Spectrum ligger sentralt i København og er med sine 632 rom, et romslig velværeområde, to restauranter, en takbar og store eventområder selskapets største hotell. Hotellet ligger ved vannkanten i København sentrum og er Scandics 30. danske hotell. Hotellet tilbyr moderne fasiliteter med nordisk preg, samt bærekraftige kulinariske opplevelser i to restauranter og et førsteklasses spa i det store velværeområdet.

– Vår visjon er å være et dynamisk og innbydende hotell både inne og ute. Jeg er ekstremt stolt i dag over å åpne dette fantastiske hotellet, sammen med mine 130 kolleger, sier Kirsten Glente Grindsted, hotelldirektør på Scandic Spektrum.

Scandic Spectrum er designet av Dissing + Weitling, Space Copenhagen står for interiørdesignen, som er inspirert av den nordiske livsstilen og viser til både naturen og den historiske industrihavnen i nærheten. Dette merkes i materialvalg som glass, betong og stål, mens nordisk naturskjønnhet finnes i bruk av stein, tre og en nedtonet farvepalett, og ikke minst på takterrassen og i to grønne gårdsrom på første etasje.

Scandic Spectrum har som mål å tilby en ny type hotellopplevelse, hvor gjestene kan nyte en god natts søvn, samt en rekke spennende opplevelser. I tillegg vil hotellet arrangere en rekke arrangementer, inkludert sosiale middager, konserter og quizkvelder som er åpne for gjester og københavnere.

Scandic Spectrum tilbyr også en stor velværeavdeling inspirert av de nordiske landene med sine skoger, fjorder og fjell. Her kan gjestene nyte det 25 meter lange bassenget, dampbadet, en Rasul termisk leirebehandling og en rekke spabehandlinger med naturlige og bærekraftige produkter.

Hotellet har også ni konferanserom i toppetasjen, hvorav flere har utgang til takterrassen, samt fire arrangementsrom som har plass til over 300 personer.

Bærekraft er en integrert del av Scandic Spectrums DNA og hotellet er sertifisert i henhold til Svanens nye tøffe krav, som inkluderer et spesielt fokus på å redusere klimapåvirkningen.

Saken fortsetter under annonsen

– Bærekraft har spilt en viktig rolle i Scandic siden oppstarten og som Nordens største hotellselskap har vi også et ansvar for hele tiden å utvikle oss og gå foran som et godt eksempel for hele bransjen. Jeg er stolt over at det er integrert i alle aspekter av Scandic Spectrum, spesielt i våre unike restauranter som viser hvordan vi kan være en del av løsningen uten å gå på kompromiss med kvaliteten, sier Søren Faerber, leder for Scandic Danmark.

I toppetasjen på restauranten Ansvar - Greenery Lab har kokken Martin Sørensen, som tidligere jobbet på Michelin-restauranter som Noma i København og Restaurant Amador i Tyskland, skapt en plantebasert matopplevelse basert på økologiske, lokale råvarer og alternative proteiner og inneholder grønnsaker og urter fra restaurantens byhave. Den andre mer avslappede og uformelle restauranten, Nordbo, som ligger i første etasje, er inspirert av nordisk livsstil og har fokus på «hygge», varme og ild. Nordbo serverer sjømat, pizza og pasta laget hovedsakelig av lokale råvarer og eget charcuteri.

Etter åpningen av Scandic Spectrum driver Scandic nå 14 hoteller i Stor-København med totalt 3 786 rom.

 

Ledige stillinger – reiseliv