Thon Hotel Arena markerte 20 års-jubileum – ønsker å doble kapasiteten

Publisert: 5. september 2022 kl 10.31
Oppdatert: 5. september 2022 kl 10.31

­

- Jubileumsfeiringen vår var faktisk så populær at vi måtte operere med venteliste for

påmeldinger, forteller en fornøyd hotelldirektør på Thon Hotel Arena, Gro Lillan Larsen Strømme.

Nær 400 venner, kunder og partnere deltok på en helaften, som blant annet besto av en fireretters meny komponert av den Bocuse d’Or-aktuelle kokken Filip August Bendi. Hotellet hadde dessuten valgt ut dyktige, lokale artister fra Lillestrøm til å underholde. Inne i den store salen på Thon Hotel Arena var runde bord vakkert høst-dekorert med solsikker og levende lys.

Thon Hotel Arenas gode arbeidsmiljø kom tydelig frem da hotelldirektøren kunne kalle opp et knippe Thon-medarbeidere for å gi utmerkelser for å ha vært med helt siden hotellet åpnet for 20 år siden. Kveldens gjester kom med lovord om både maten og hotellet som event-arrangør.

Morten Thorvaldsen oppfordret i sin tale myndighetene om å legge tilrette for en ønsket fremtidig utbygging av hotellet.

Saken fortsetter under annonsen

- Alt ligger tilrette for at Thon Hotels kan vokse seg større her på Lillestrøm. Vi ønsker oss opp mot dobling av romkapasiteten på Thon Hotel Arena, sa konserndirektør Morten Thorvaldsen. Hotellet, som ligger vegg i vegg med NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse), har i dag 355 rom.

 

Den lokale medie-/kulturpersonligheten Glenn Due-Sørensen var konferansier for kvelden. Han kunne stolt presentere et knippe artister som alle har sterk lokal tilknytning til Lillestrøm: Reidun Sæther, bandet PAX tidl. elever på Lillestrøm VGS og Chris Holsten var alle med å bidra til å skape den gode, lune og lokale stemningen som publikum så ut til å sette stor pris på.