Scandic Frankfurt Hafenpark er Scandics sjette hotell i Tyskland.

Foto

Scandic Hotels

Scandic åpner hotell nummer seks i Tyskland

Publisert: 1. mars 2023 kl 10.03
Oppdatert: 1. mars 2023 kl 10.03

– Byutviklingsprosjektet Hafenpark Quartier har gitt Frankfurt et pulserende og energisk område. Utover å styrke tilbudet vårt i byen, skaper det nye hotellet en stor mulighet for Scandic til å fortsette å ekspandere i store tyske byer. Vi tror ikke det finnes et bedre sted for å realisere vår visjon om neste generasjons kurs- og konferansehotell, sier Michel Schutzbach, Europasjef i Scandic Hotels.

Scandic Frankfurt Hafenpark skiller seg ut med sine unike eventkonsepter, og kan blant annet skilte med en 600 kvadratmeter stor ballsal, med Tysklands største takmonterte foldevegger. Lokalet kan deles opp i tre rom, og inngår i den romslige kurs- og konferanseavdelingen som teller totalt 14 rom.

- Scandic Frankfurt Hafenpark er først og fremst en møteplass med hotellrom. Målet er å gi gjestene våre så stor frihet som mulig til å planlegge sine eventer, og sørge for at de får realisert både vanlige og uvanlige ønsker, sier hotelldirektør Heiko Kain.

De 505 rommene på hotellet er utformet etter Scandics egendesignede konsept, Room Collection. Rommene er inspirert av en sirkulær tankegang, der deler av innredningen er miljøsertifisert, eller produsert av gjenvunnet materiale. Innredningen har en levetid på opptil 15 år, og mesteparten kan gjenbrukes eller gjenvinnes ved renovering. Det er i tråd med Scandics visjon om et sirkulært hotellrom. Hotellet har 53 tilgjengelighetsrom.

I likhet med alle Scandics hoteller, er bærekraft en viktig del av Scandic Frankfurt Hafenpark. Hotellet har som ambisjon å innfri de nye, tøffe kravene til Svanemerket når sertifiseringen introduseres i Tyskland i 2023. Svanemerket stiller blant annet krav til miljømerkede produktet og kjemikalier, fravær av éngangsemballasje, redusert vannforbruk, miljøvennlig mattilbud og arbeid med matsvinn. Eiendommen kommer dessuten til å oppnå miljøsertifiseringen DGNB Gull.

Scandic Frankfurt Hafenpark er Scandics sjette hotell i Tyskland. Det nye hotellet styrker hotellkjedens tilstedeværelse på det tyske hotellmarkedet, og etter åpningen driver Scandic 2150 rom i landet.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv