Annonse

Kurt ritter fortsetter

Styret i Rezidor Hotel Group har vedtatt å forlenge Kurt Ritters arbeidskontrakt med ytterligere tre år, frem til februar 2015.  
- Kurt Ritter har spilt en avgjørende rolle for det Rezidor vi ser idag. Ritters lederskap er svært viktig for Rezidors fortsatt lønnsomme vekst de kommende årene, noe som inkluderer å utnytte Rezidors og Carlsons kombinerte styrke, sier Hubert Joly, som nylig ble valgt til styreleder i Rezidor.
Kurt Ritter tok over som administrerende direktør i Rezidor i 1989. Han har hatt ansvar for konsernets portefølje av hoteller og vært med på å utvikle mer enn 400 hoteller med nesten 90.000 rom i Europa, Midtøsten og Afrika. 
I 1994 signerte SIH en master franchise-avtale med Radisson Hotels Worldwide, som resulterte i at selskapet skiftet navn til Radisson SAS Hotels & Resorts. I 2001 skiftet selskapet navn til Rezidor SAS Hospitality. I september 2002 inngikk Kurt Ritter en avtale med Carlson Hotels Worldwide om å utvikle Country Inn, Park Inn og Regent i Europa, Midtøsten og Afrika. I november 2005 signerte han en verdensomspennende lisensavtale med det italienske motehuset Missoni om å utvikle og drive en kjede livsstilshoteller. Det første Hotel Missoni åpnet juni 2009 i Edinburgh. Det andre ble åpnet i Kuwait i mars 2011. Ytterligere hoteller er under utvikling i Oman, Brasil og Tyrkia. I november 2006 ble Rezidor Hotel Group notert på Stockholmsbørsen

Annonse
Annonse
Annonse