Søk her
Sted
Brasøy
Søknadsfrist
Snarest
Kontakt

Kontaktperson: Terje Røren Johansen
Stillingstittel: Owner | CEO & CIO
Telefon: 40 41 23 38
Mobil: 40 41 23 38

Havkanten AS søker ny restaurantsjef

Restaurantdriver

Er du vår nye restaurantdriver?

Sentralt på Helgelandskysten i Herøy Kommune finner du Husvær og Havkanten Gjestehus. Fra vår base på Havkanten og i samarbeid med flere partnere inne reiselivs næringen skal Havkanten videreføre og utvide nye og innovativt og ansvarlig matkonsept, vi ser derfor etter vår nye restaurantdriver som vil bidra til å skape Helgelands beste gjesteopplevelse. Er dette deg?

Havkanten Gjestehus er noe annerledes, og vi søker nå etter en lidenskapelig driver som vet at gode prestasjoner skapes gjennom å gi tillit og ansvar til alle. Gode ledere bygger trygge og motiverte medarbeidere som møter kundene med service og kvalitet. Gjennom samarbeidet med nåværende eiere, salgsselskap og drivere får du grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive en god og effektiv restaurant/gjestehus.

Som restaurantdriver hos oss får du alt. Du får drive restauranten som din egen, solid støtteapparat og salgsapparat i ryggen. Jobben din blir å skape et sted som gjestene elsker, og en arbeidsplass hvor du og folka dine trives.

For å lykkes som restaurantdriver hos oss, kjenner du deg igjen i følgende egenskaper og kvalifikasjoner:

  • Du har minst 2 års erfaring fra en café/restaurant med høyt tempo
  • Du er en motivert, ambisiøs og detaljorientert leder
  • Du er svært organisert og strukturert og har øye for høy kvalitet
  • Du blir motivert av å se andre utvikle seg, og du liker teambygging
  • Du har godt humør, er god til å kommunisere og til å bygge relasjoner
  • Du er selvgående og har høy gjennomføringsevne
  • Du er serviceorientert og liker å samarbeide med andre
  • Du er effektiv og proaktiv

Om arbeidsgiveren

Havkanten Restaurant og Gjestehus Idyllisk plassert ved vannkanten på det gamle fiskeværet i Husvær som ligger vest i skjærgården på berømte Helgeland.

Om Havkanten

Siden vi åpnet sommeren 2019 har Havkanten blitt et yndet samlingspunkt!

Vi har hatt besøk av lokale, nasjonale og internasjonale gjester. Båtfolk og andre tilreisende har fra hele Norge funnet veien til Havkanten som ligger en knapp time sør fra Mo I Rana/Mosjøen/Sandnessjøen og en time Nord for Brønnøysund, lett tilgjengelig fra landveien, sjøveien og fra luften i form av at vi har vår egen landingsplass for sjøfly tilgjengelig for våre gjester.

Havkanten har vertskap og kokk som tilbyr havets delikatesse i en sesongbasert meny. Det serveres kulinarisk treretters middag med ferske råvarer fra havet og nærområdet. Vi har utvalg av vin som passer til maten, musserende og lokalt øl som løfter smakene. Alt for å gi deg et minneverdige opphold. I helgene har vi Bryggepuben åpen som gir et ytrende båtliv.

Havkanten har 42 senger og 17 rom. På Havkanten kan du leie båt til fiske, kajakk, sykkel og annet utstyr tilpasset dine ønsker.

Vi kan ta ansvar for deg fra du ankommer Helgeland. Turen ut til Havkanten går gjennom skjærgården med en driftssikker og moderne charter-RIB og gjør at turen får en fantastisk start.

Nettverk: Facebook LinkedIn

Sektor: Franchise/Selvstendig næringsdrivende

Lederkategori: Leder

Sted: Kjørarveien 75, 8842 Brasøy

Bransje: Event og arrangementer, hotell og overnatting, restaurant, mat og uteliv Stillingsfunksjon: Hotell og overnatting / Service/servering, Mat og servering / Kjøkkensjef, Restaurantsjef,

Arbeidsspråk: Norsk og Engelsk 

Nøkkelord

kjøkkensjef, restaurantledelse, matbransjen, menyutvikling, lidenskaplig