Annonse

Mest attraktive arbeidsgiver innen turisme for studenter

Universum-undersøkelsen gjennomføres hvert år og har som formål å kartlegge Norges mest attraktive arbeidsgivere i følge norske studenter. I 2018 sier flest studenter at dersom de skulle jobbet innenfor turisme, så ville de valgt Nordic Choice Hotels. Selskapet lander også en 16. plass blant økonomistudenter.

- Hotellbransjen har gjennomgått enorme endringer de siste 15 årene, og kompetansen som trengs i dag er en annen enn tidligere. Derfor er vi helt avhengig av nye krefter, og er glade for at vi treffer så godt blant studentene. Med store vekstplaner, kommer vi til å trenge stadig flere flinke folk i fremtiden, så jeg gleder meg til å treffe på respondentene på våre hoteller og hovedkontorer i Oslo og Stockholm i årene som kommer, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Universum er et svensk selskap som i 1988 begynte med undersøkelser for å kartlegge landets mest attraktive arbeidsgivere for studenter. I dag jobber organisasjonen i flere land, og funnene i undersøkelsene brukes til å evaluere omdømme, synlighet og attraktiviteten til ulike bedrifter nasjonalt.

Annonse
Annonse
Annonse