Annonse

Moxy oslo x bygger 154 nye rom

Allerede halvannet år etter åpningen av Moxy Oslo X, bygges hotellet ut med 154 rom. - Det har gått over all forventning, sier Mads Jacobsen i Belvar.

Det er Belvar som drifter Moxy Oslo X på Hellerudsletta, og administrerende direktør i hotellkonsernet, Mads Jacobsen, forteller at byggeprosessen allerede er startet.

Lenge før hotellet ble bygget, var det planlagt flere rom når markedet var modent. Vi er der nå og det langt tidligere enn vi hadde våget å håpe på. Dette betyr at vi til høsten kan tilby vår stadig voksende kundegruppe nesten 900 sengeplasser fordelt på 430 rom, sier han.

I tillegg til hotelldrift, består virksomheten av 20.000 kvadratmeter event-, messe-, kurs- og konferansefasiliteter samlet under X Meeting Point. De nye hotellrommene kompletterer konseptet og åpner opp for nye kunder og markeder.

Ellen Arnstad, administrerende direktør for Moxy Oslo X og X Meeting Point, er svært fornøyd med satsingen.

- Dette er fantastiske nyheter og viser at vi har truffet godt i markedet. Vi har hele tiden vært opptatt av å være annerledes og sørge for en egen x-faktor i alt vi gjør overfor våre kunder. Moxy Oslo X er en viktig del av denne annerledes opplevelsen.

Arnstad kan se tilbake på et innholdsrikt år, hvor hotelldriften har bedret seg måned for måned og hvor en rekke store arrangementer er avholdt.

- 2018 har generelt vært veldig godt for oss og vi har gjennomført mer enn 800 arrangementer siden oppstarten. Høydepunktet var Barack Obamas opptreden hos oss under Oslo Business Forum, men vi har også vært vertskap for forskjellige arrangementer som EM i boksing for kvinner, messen Vei og anlegg, Classic Car Show, og nylig har Rubicon spilt inn et helt nytt talentshow som har premiere på TvNorge på nyåret. Vår visjon er «Velkommen til muligheten», og det har vi levert på i 2018, sier Arnstad.

 

 

Annonse
Annonse
Annonse