nyheter

Nordmann tar styringen i DHL Express Norge

For første gang på fem år har DHL Express Norge fått en nordmann som toppsjef.

Publisert Sist oppdatert

Roger Kormeseth (42) tar over rattet i DHL-konsernet på Berger utenfor Oslo den 1. oktober.

Kormeseth kommer fra stillingen som Nordisk Logistikkdirektør i elektrokjeden Expert ASA. Han har bred kompetanse innen logistikk og ledelse, i tillegg til erfaring innen markedsføring, salg, prosjektledelse, innkjøp, import og IT.

- Roger Kormeseth har betydelig erfaring i å lede store logistikkvirksomheter i konkurranseutsatte markeder, som krever høy kvalitet, lave kostnader og resultater på bunnlinjen. Vi ser frem til å arbeide med en så kompetent person" sier Terje Aarbog i DHL Express Norge i en pressemelding.

- Logistikk er en bransje som er helt avhengig av sine ansatte. Uten velinformerte, dedikerte og kompetente medarbeidere som utfører jobben sin med presisjon hver eneste dag, vil man ikke oppnå suksess over lang tid. Dette kan ikke skje uten godt lederskap på alle nivå i organisasjonen, sier Molde-mannen Roger Kormeseth nå bosatt i Asker i en kommentar.

Kormeseth er utdannet i USA med en "Bachelor of Science in Business" fra University of Wyoming og en MBA fra University of Colorado.


Powered by Labrador CMS