Annonse

Nordic choice vil være en god nabo

Denne uken går startskuddet for Nordens største nabodugnad - “The Good Neighbour”. Dugnaden, som gjennomføres av ansatte på 190 hoteller i Nordic Choice Hotels i Norden, handler om å gjøre noe bra for mennesker og miljø i eget nabolag.

- Vi er en del av 190 nabolag i Norden. Det er viktig for oss å være det hotellet og det hotellselskapet som utgjør en forskjell i disse nabolagene. Initiativ som The Good Neighbour” skaper verdi i lokalsamfunnet og bidrar samtidig til engasjement og stolthet blant våre ansatte, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Som eget “The Good Neighbour” prosjekt har flere Nordic Choice hoteller fokus på å bekjempe matsvinn. Mat som blir tilovers, etter blant annet frokostbuffeten, gis videre til veldedighetsorganisasjoner. Mens andre hoteller støtter nyankomne til landet. Dette gjør de blant annet med å arrangere familiedager, der personalet på hotellet og deres familier, tilbringer tid sammen med de nyankomne familiene.

- Det er helt fantastisk å se hvilket engasjement “The Good Neighbour “ skaper blant våre medarbeidere. Initiativene er mange og det mangler absolutt ikke på kreativitet når hotellene velger ut sitt “The Good Neighbour” prosjekt. Det er utrolig gøy å se alle de ulike måtene folk vil bidra på , forteller HR & CR Manager i Nordic Choice, Hedda Skaug.

Denne uken lanserer Nordic Choice Hotels, “The Good Neighbour Fund”. Fondet skal gi pengestøtte til prosjekter og tiltak som bidrar til et bedre nabolag.

- Det å kunne gi noe tilbake til lokalsamfunnet er noe som motiverer og engasjerer oss i Nordic Choice Hotels. I tillegg til alle aktivitetene vi selv står for, ønsker vi nå å støtte lokale ildsjeler som jobber utrettelig for menneskene i sitt lokalmiljø, avslutter Skaug.

 

Annonse
Annonse
Annonse