Annonse

Ny scandic-sjef i norge

Scandic har ansatt Svein Arild Steen-Mevold som ny landssjef for Norge. Han har solid bakgrunn fra hotellbransjen og kommer nå fra Choice og en stilling som konsernsjef for Clarion Collection. Steen-Mevold tiltrer i begynnelsen av 2011. Han etterfølger Geir Lundkvist.

– Jeg har jobbet i Scandic tidligere og har alltid hatt et positivt inntrykk av selskapet. Det føles veldig inspirerende å kunne drive den spennende utviklingen som nå skjer i Norge, hvor varemerket utvikles og hotellkjeden vokser med flere nye hoteller – f.eks. fikk kjeden nylig to nye hoteller sentralt i Bergen. Scandics verdier ligger tett opptil mine egne, og det gjør meg både stolt og glad å komme tilbake for å lede det norske teamet mot nye suksesser, sier Svein Arild Steen-Mevold.

Steen-Mevold har lang erfaring fra hotellbransjen. Han har jobbet som hotelldirektør på blant annet Scandic Stavanger, bidratt til åpningen av Scandic Sjølyst og vært salgs- og markedsdirektør i Scandic Norge. Siden 2003 har Svein Arild jobbet i Choice og er idag konsernsjef for Clarion Collection, en del av Choice-konsernet. Han er 43 år og bor i Oslo med kone og tre barn.

– Svein Arilds brede kompetanse og lange bransjeerfaring gjør ham godt egnet til å lede Scandics voksende virksomhet i Norge. Han innehar en viktig kombinasjon av både operativ og kommersiell kunnskap, han kjenner Scandic og våre verdier godt, og han har et sterkt nettverk blant våre norske kunder og eiendomsbesittere. Jeg er glad for at det blir Svein Arild som fortsetter utviklingen av Scandics varemerke og sterke ekspansjon i det norske markedet, sier Anders Ehrling, konsernsjef og adm. direktør i Scandic.

Annonse
Annonse
Annonse