Annonse

Offisiell åpning av x meetingpoint norway


Onsdag 24. januar var det offisiell åpning av X Meeting Point Norway, en unik konferanse- og eventarena, og ikke minst med Norges første Marriott hotell, Moxy, som en del av det sømløse universet.

- Vi selger ikke kvadratmetere på X Meetingpoint. Vi selger opplevelser og er en helt annen møteplass enn tradisjonelle kurs- og konferansekonsepter. Vi kan skreddersy arrangementer fra 6 til 6000 personer. I tillegg er vi så heldig å ha det innovative hotellkonseptet, Moxy, som en del av vår totale merkevare, samt et helt nytt skandinavisk restaurantkonsept, GåRD, forteller administrerende direktør Ellen Arnstad (bildet).

Hotellet og konferansesenteret har vært i drift siden 1. august, og gjennomført nærmere 400 arrangementer. Visjonen er ”Velkommen til mulighetene” og det har X Meetingpoint levert i forbindelse med både store og små arrangementer på knappe fem måneder.

- Vi skal være annerledes, vi skal levere en egen X-faktor, og det krever mye av oss. Kundenes tilbakemeldinger har vært gull verdt for oss, og vi har nå sett at X kan være en arena for spektakulære opplevelser. Store som små.

Det at vi også har med oss sterke aktører, som Marriott og Vastint, Ikeas eiendomsselskap, gjør at vi også kan trekke på internasjonal erfaring innenfor hotell- kurs- og konferansebransjen, sier Ellen Arnstad.

- Jeg er imponert over den konseptuelle jobben som er gjort med Moxy-brandet. Dette er virkelig innovasjon innenfor hotellbransjen, og noe som nå blir lagt merke til internasjonalt. Hotellkjeden brer seg raskt ute i Europa. Moxy står for Marriott, X- og Y- generasjonen. Altså en ny tilnærming til måten å bo på, avslutter Arnstad.

X Meetingpoint Norway

X er med sine 20.000 kvadratmeter innendørs og over 300.000 kvadratmeter utendørs, et av Norges mest allsidige møte- og eventsentre.

Norges første Marriott-hotell, Moxy, er en del av X og har 276 rom.

Et nytt skandinavisk restaurantkonsept, GåRD, med plass til 350 gjester er bygget opp på X.

Et nytt kurs- og konferansesenter med 32 spesialdesignede møterom, er en viktig del av X. Det er totalt plass til 1800 kurs- og konferansegjester i dette nybygde kurssenteret.

2 store messehaller inngår også i universet, der det kan arrangeres fagmesser, publikumsmesser, idrettsarrangementer, underholdningskonsepter og store eventer.

Foto: Astrid Waller

Annonse
Annonse
Annonse