Skianlegget i Trysil

Alpinanleggene og fjelldestinasjonene gleder seg over å kunne ønske velkommen uten smittevernstiltak

Publisert: 17. februar 2022 kl 11.13
Oppdatert: 17. februar 2022 kl 11.49

- Vi har gledet oss sånn til restriksjonene skulle bli borte, og nå kan vi endelig ta imot gjestene våre på vanlig måte! Det er snart 2 år siden vi sist kunne ønske velkommen uten smitteverntiltak, og dette har vi, og alle våre medlemmer, sett frem til. Når vi i tillegg nå har fått snø over store deler av landet, ligger forholdene godt til rette for en god gammeldags, etterlengtet skiferie med alt det innebærer, sier Camilla Sylling Clausen, generalsekretær for Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner.

- Det har vært en vanskelig vintersesong for skidestinasjonene. Vekslende og til dels krevende vær med lite snø og varme temperaturer, har gjort det utfordrende for mange å drive alpinanlegg. Til tross for utfordringene, har de fleste kunnet tilby gode forhold takket være snøproduksjon og en enorm stå-på vilje.

Trafikken denne vinteren ser ut til å bli god. De store destinasjonene til fjells melder om gode bookingtall og stor pågang i vinterferieukene, fra inn- og utland. Folk vil ut på ski og kose seg, og i år strømmer også utlendingene tilbake på vinterferie i Norge. 

Vi er inne i den tredje vinteren med stadig skiftende smittevernstiltak, og endringer i restriksjoner og råd, så nå setter vi ekstra stor pris på å ønske velkommen ut i det fri - bokstavelig talt, sier Sylling Clausen fornøyd. Og ja, nå kan du til og med danse på skikkelig afterski igjen!

 

Saken fortsetter under annonsen