Annonse

Prinsen i trondheim blir thon-hotell

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Prinsen Hotell i Trondheim. Hotellet er et fullservicehotell med gode kurs og konferansefasiliteter. Det har en unik beliggenhet midt i byen og består av 81 rom, som sto ferdig nyoppusset i 2009.

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels profil.  Hotellets nye navn blir Thon Hotel Prinsen fra 1.november. Rune Sagen fortsetter som direktør.


- Thon Hotels har lenge vært på utkikk etter et konferansehotell i Trondheim. Prinsen Hotell har en av Trondheims største konferanse- og selskapsavdelinger og bidrar til at
vi nå kan tilby et komplett utvalg av hoteller i denne viktige byen, sier adm. dir. Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Thon Hotel Prinsen blir en del av konseptet Conference, som består av profesjonelle konferansehoteller med lang erfaring i å skreddersy arrangementer, kurs og konferanser. Thon Hotels har fra før av Budget-hotellet Thon Hotel Trondheim og City-hotellet Thon Hotel Gildevangen i Trondheim.
- Vi har over mange år hatt et godt samarbeid med Thon Hotels gjennom våre Egon Restauranter  og er svært glade for at Prinsen Hotell blir en del av Thon Hotels, som landsdekkende, profesjonell hotellkjede, sier Roger Halshamn, i Norrein-gruppen, som eier driftsselskapet.

Annonse
Annonse
Annonse