Annonse
Tre smittede ansatte er fortsatt om bord i skipet Color Line Magic med 900 passasjerer, som ankommer Oslo fra Kiel mandag formiddag klokka 10 Foto: Terje Pedersen / NTB

Color Line varsler permittering av ytterligere 700 ansatte

Color Line har besluttet å ta de to Kiel-fergene midlertidig ut av drift, og selskapet sender nå ut permitteringsvarsel for ytterligere 700 ansatte.

– Vi ønsket i det lengste å unngå denne beslutningen som rammer våre ansatte rett i forkant av julehøytiden. Dessverre har vi ingen mulighet til å opprettholde et bærekraftig passasjertilbud mellom Norge og Tyskland etter at regjeringen innførte nye og strenge koronatiltak, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line i en pressemelding.

– Beslutningen om å ta Color Magic og Color Fantasy midlertidig ut av drift innebærer dessverre varsel om permittering til i overkant av 700 ansatte, sier Kleivdal.

Color Magic tas ut av drift fra 29. desember, mens Color Fantasy fra 10. januar.

Rederiet har allerede tatt Color Viking midlertidig ut av drift på ruten Sandefjord-Strømstad, noe som har medført varsel om permittering av i underkant av 100 ansatte. På denne strekningen går fortsatt Color Hybrid.

Superspeed-rutene til Hirtshals fra Kristiansand og Larvik fortsetter også.

Annonse
Annonse
Annonse