Annonse
Foto: Fjord Line

Fjord Line dobler kapasiteten Kristiansand - Hirtshals

- Selv i en svært vanskelig tid for reiselivet, forsetter vi å investere i bedre kundeopplevelser og mer bærekraftig transport for både passasjerer og gods. Nå gleder vi oss til å vise frem den nye katamaranen til våre lojale gjester, så snart de ulike lands myndigheter åpner for det, sier Brian Thorsted Hansen, konsernsjef i Fjord Line.

Fjord FSTR skal gå på strekningen mellom Kristiansand og Hirtshals og dobler dermed kapasiteten på den raskeste sjøveien mellom Norge og Danmark. Den nye katamaranen vil bruke drøye 2 timer på overfarten. Produktet ombord er også vesentlig forbedret fra hva man opplever på tradisjonelle katamaranferger og tidligere ferge på strekningen.

- Fjord FSTR tar dobbelt så mange passasjerer som Fjord Cat og er utstyrt med to bildekk som rommer totalt 404 biler. Den er også utrustet med ladestasjoner og vi er dermed det første norske passasjer-rederiet som tilbyr dette. Ombord kan passasjerene velge mellom tre forskjellige serveringssteder, eget barneområde og en større taxfree-butikk, forteller Thorsted Hansen.

Fjord Lines nye hurtiggående katamaran, som også har mulighet til å frakte tungtransport, vil sørge for 32 prosent reduksjon i CO2-utslipp per passasjerkilometer, sammenlignet med tidligere.

Annonse
Annonse
Annonse