Annonse
Trysils sykkelarena Foto: Ola Mattson/Skistar

Høstferiebooking +75% fra fjoråret for Skistar Trysil og Hemsedal

- Vi var jo spente før denne sommersesongen, med vår store satsning på en aktiv ferie hele året, SkiStar Sports & Adventures. Det er moro at oppslutningen har vært så stor gjennom sommeren, og at aktivitetene vi tilbyr sammen med destinasjonsselskapet og øvrige aktører i Trysil vekker interesse, sier Helge Bonden destinasjonssjef hos SkiStar Trysil.

- At flere også ønsker å tilbringe høstferien til fjells har vi sett en økende tendens til. Bookingen for de kommende høstferieukene ligger veldig bra an, og samsvarer godt med interessen, fortsetter han.

Hos SkiStar Hemsedal rundes sommersesongen av med offisiell åpning av hele flytstien den 2. oktober. Totalt er den over 10 km lang, med start fra toppen av heisen Hollvin Express.

- Sommer og høst i fjellet er noe for seg, både for fotturer og på sykkelsetet. Vi har opplevd stor trafikk og interesse for sykling i anlegget i sommer. At destinasjonsselskapet her i Hemsedal, med sine samarbeidspartnere, har stått på og nå kan åpne den resterende delen av flytstien som tilsammen er over 10 km, er en imponerende innsats og til stor glede for oss i SkiStar. Flytstien bidrar til aktivitet i anlegget også på denne tiden av året, ikke minst i kombinasjon med heisen, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

Annonse
Annonse
Annonse