Annonse
Foto: Espen Mills/Hurtigruten Norge

Hurtigruten åpner lounge i Bergen

Den blir et bindeledd mellom opplevelser på land i Bergen og starten på «verdens vakreste sjøreise» for gjestene på Hurtigruten Norges skip.

Denne uken kommer de første gjestene til Hurtigrutens nye gjestelounge i Bergen etter at den ble offisielt åpnet. Med åpningen av gjesteloungen øker Hurtigruten Norge satsingen på Bergen.

- Det skal være stas å komme til Bergen! En egen lounge gjør opplevelsen av å komme til byen enda bedre, og det øker betydningen av Bergen som knutepunkt for reiselivet og inngangsporten til norskekysten, sier administrerende direktør Hedda Felin i Hurtigruten Norge.

I loungen kan gjestene koble av før avgang mens de kan utforske hvilke severdigheter og utflukter de har i vente på reisen langs kysten. Samtidig vil det bli servert et utvalg småretter fra de over 50 faste lokalmatleverandørene Hurtigruten har langs hele kysten.

- Til neste år vil over 80.000 hurtigrutegjester fra inn- og utland ha dette som sitt første møte med kysten, og vi håper at denne satsingen også inspirere de reisende til å oppleve mer av Bergen og regionen vår, sa Bergen-ordfører Rune Bakervik da han offisielt åpnet loungen mandag.

Annonse
Annonse
Annonse