Annonse
Foto: NTB

Kraftig passasjervekst for Norwegian (Oppdatert)

Det viser trafikktallene som ble lagt ved i en melding som i utgangspunktet skulle inneholde selskapets finanskalender, onsdag morgen, skriver E24.

Norwegians kapasitet økte med 195 prosent fra oktober 2020 til oktober i år. Ifølge flyselskapet økte fyllingsgraden med 27 prosentpoeng til 82,7 prosent i samme periode.

Billettinntektene endte på 823,8 millioner kroner i oktober i år, ifølge E24.

(©NTB)

Pressemelding fra Norwegian 3.november 2021:

1,2 millioner passasjerer reiste med Norwegian i oktober 

Norwegians trafikktall for oktober viser en fortsatt vekst i antall passasjerer, og for første gang siden pandemien brøt ut har over en million passasjerer reist med Norwegian i løpet av en måned. Selskapet er tilbake med et godt rutenett innenlands og med direkteflyvninger til populære destinasjoner i Norden og i  Europa.

— Dette er den sjette måneden på rad med en økning i antall passasjerer, og vi er svært glade for å se at reiselysten også ser ut til å holde seg høy inn i vintersesongen. Nå ser vi også at stadig flere ønsker å reise til storbyer igjen, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian. 

I oktober hadde Norwegian 1.203.205 passasjerer, som er en økning på nær 900.000 sammenlignet med i fjor. Sett opp mot oktober 2020 har den totale kapasiteten (ASK) økt med 195 prosent og passasjertrafikken (RPK) er opp 340 prosent. Videre lå fyllingsgraden i oktober på 82,7 prosent, en oppgang på 27 prosentpoeng sammenlignet med i fjor.   

I oktober hadde Norwegian 48 fly i drift. 99,9 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført, og av disse var punktligheten på 88,3 prosent.

 

Annonse
Annonse
Annonse