Annonse
Runa Grydeland fra WIMA og Rogaland, inspirerte med foredrag «Alene sammen på MC gjennom Norge på KTM», om det å kjøre Norge på langs på MC.

MC-miljøet er blitt en viktig samarbeidspartner for reiselivsnæringen

På de neste plassene kom Trøndelag og Rogaland. Prisen ble delt ut i forbindelse med Straand Treffet 2021, som er landets største arrangement for motorsykkelinteresserte.

– Det har alltid blitt delt ut priser og heder på Straand Treffet, men det var første gang at det ble kåret det beste kjørefylket for oss motorsyklister, sier Rolf Marthinsen som er juryleder. Dette er en uhøytidelig men viktig prisutdeling med et viktig budskap om at MC-interesserte nå er aktive med å bidra til bedre informasjon og kjørekurs for å få ned ulykker, bedre veisikring for å hindre MC-ulykker og aktiv bruk av informasjon for å skape gode holdninger til kjøring av MC. De to fylkene som var med å kjempe om den gjeveste plasseringen var vakre Trøndelag med de vakre Selbu -og Røros-traktene, og Rogaland med de flotte veiene inn til Lysebotn.

– Vi er utrolig stolte over å ha blitt kåret til årets kjørefylke i forbindelse med prisutdelingen på Straand Treffet 2021. Telemark har mange flotte svingete veier og er dermed perfekt for motorsykkel, biler på tur og syklister, sier Anne-Hege Svartdal, som er reiselivsdirektør i Visit Telemark. I de senere år har Visit Telemark som andre fylker satset på å tiltrekke seg besøkende motorsyklister.

– Videre ser vi at MC-bransjen nå har blitt en viktig samarbeidspartner for reiselivsnæringen i Norge. På alle disse områdene utmerker Vestfold- og Telemark seg, sier Rolf Marthinsen. Juryen sier i sin begrunnelse at: HUBriding, som er digitale ruter hvor man kan bo lenge på et sted, har spredd seg over det ganske land og i alt har over 20 hoteller og overnattingssteder tilknyttet seg konseptet. Årets fylke har utmerket seg med særdeles vakre omgivelser og mange tivoli-veier som vi motorsyklister elsker.

Annonse
Annonse
Annonse