Annonse
Foto: Foto: Norwegian

Norwegian kan få forlenget konkursbeskyttelse i Irland

Norwegian kjemper mot flere kreditorer i Irland, som har stilt seg kritiske til det raske tempoet i arbeidet med å redde det fra konkurs.

Mandag varslet en representant for den irske rekonstruktøren, Kieran Wallace, at de vil be høyesterett i Dublin om å forlenge konkursbeskyttelsen med ytterligere 50 dager fra den 25. februar, utløpsdatoen for den opprinnelige beskyttelsen, skriver Irish Times.

Dette vil bety at Norwegian vil få en periode på 150 dager hvor de blir beskyttet fra kreditorenes krav.

Norwegian jobber på spreng med å komme til enighet med kreditorene mens de står under beskyttelse. Under rettsmøtet mandag sa selskapets jurist Brian Kennedy, at en rettslig prosess helt ut mot sent i april, vil kunne føre til at likviditeten til Norwegian igjen blir kritisk, skriver Dagens Næringsliv.

Kennedy tok derfor til orde for at det ble oppnådd enighet med de største kreditorene i løpet av denne uken.

Mandag kunngjorde Norwegian også at de ville utsette fremleggelsen av resultatet for fjerde kvartal til den 26. februar, melder E24. Den opprinnelige datoen var 18. februar.

Den 25. februar, dagen før resultatfremleggelsen, vil det derimot også holdes et nytt kreditormøte mellom Norwegian, fire irske datterselskaper og kreditorer i Dublin.

 

(©NTB)

Annonse
Annonse
Annonse