Annonse
Foto: Norway in a Nutshell

Reise:liv Digital 2021 8.september

Fremover vil reiselivet ha behov for en god restart. Særlig må økte markedsmuligheter og en styrket konkurransekraft på plass så raskt som mulig – og 8. september har Innovasjon Norge tematikken på agendaen på Reise:liv.

«Restart Reiseliv 2021-2024» er tema for Reise:liv Digital 2021. Mange vil nok ha lest om dette i den nasjonale reiselivsstrategien og sett at det i denne defineres særlig tre innsatsområder: Markedsbearbeiding, produktutvikling og rekruttering. 

Reise:liv Digital 2021 er det første av to arrangementer, med restart som tema. Del to finner sted, forhåpentligvis med fysisk oppmøte for alle deltagere, 13. januar 2022.

Når vi samles rundt skjermene til Reise:liv Digital 2021 skal vi ta for oss det som omhandler markedsbearbeiding. Finansiering, målgrupper, markeder og vekting av innsats. 

Program og påmelding: Enn så lenge sys programmet sammen i kulissene, men så snart dette er klart vil det bli kommunisert. Det samme gjelder påmeldingslenke til arrangementet, som vil være klar i august.

Annonse
Annonse
Annonse