Annonse
- Vi har nå fått opp turtallet og kan avsløre at Topcamp vil vokse med flere plasser i relativt nær fremtid, sier Thorstein Berg.

Topcamp fortsetter veksten

Topcamp Mosjøen ligger idyllisk i utkanten av Mosjøen, med utsikt til Øyfjellet og

gangavstand til sentrum. - Det er med stor glede at vi overtar campingplassen i Mosjøen. Vi har ambisjoner om å investere og utvikle anlegget, slik at det blir enda mer attraktivt. Ved markedsføring og synlighet under topcamp.no, vil vi lokke enda flere gjester til Mosjøen. Vi har nå fått opp turtallet og kan avsløre at Topcamp vil vokse med flere plasser i relativt nær fremtid, sier Thorstein Berg.

- Vi er veldig fornøyd med at en større aktør som Topcamp overtar og med sin styrke kan bidra til enda flere gjester til Mosjøen. Vi går nå begge inn som aksjonærer i Topcamp og er forventningsfulle og glade for å være med på utviklingen mot et helt nytt nivå for norsk camping, sier de tidligere eierne, Bård Bergrem og Per Kristian Nestvik.

Topcamp startet med anerkjente Hallingdal Feriepark og har siden blant annet tatt

over og gjort betydelige investeringer på Bogstad Camping i Oslo og Sjøsanden i Mandal.

Topcamp legger stor vekt på kvalitet, bærekraft og opplevelser. I tillegg satser kjeden på markedsføring og har nylig etablert felles bestillingssystem på topcamp.no, som er Norges største booking-side for camping.

- Gjennom vårt sentrale konsept og kommersielle arbeid, skal vi få enda flere gjester til å komme til fantastiske Mosjøen, sier Torbjørn Slåtto, kommersiell sjef hos Topcamp.

Annonse
Annonse
Annonse